Wednesday, 8 February 2012

Happy One Month Anniversary !

Hanie,Sayang ! Happy One Month Anniversary ! Akhirnya,dah dekat sebulan kita bersama..kan,sayang?
terasa lama sangat2..ye lah,kita jauh,sayang.Tapi tak apa lah,akem selalu doakan yang suatu hari nanti kita akan bersama juga.Aminnnn...hehe..Thanks sebab sudi terima akem dalam hidup Hanie.Akem rasa bahagia sangat2.Who knows....One day,akem akan bercinta dengan kawan baik akem ! Sayang,akem janji akan berikan kasih sayang dan cinta sepanjang akem hidup.Cukup lah selama ni akem hidup memperjudikan diri untuk orang yang tak pernah ambil kisah pasal akem...now akem dah jumpa orang yang akem rasa,akem patut curahkan kasih sayang dan usaha penat lelah akem kepada dia.And orang itu adalah Hanie..Thanks sebab sanggup tunggu akem sampai sekarang,sampai akhirnya Hanie memiliki akem..heeee seronok lah tu? hehe..
One day,bila kita jumpa...samada Hanie yg jemput akem atau Akem yg jemput han (tak kesah lah)..kita snap picture banyak2,okay? make a moment that will never be forget.Gambar first time kita berpegangan tangan,berjalan seiring,first time we had a lunch together,Dating dekat taman,beli buah tangan dekat dekat kedai cenderahati or whatever lah...nanti akem nak buat album.Malam ni,akem just tak boleh lelapkan mata lah,sayang.Batuk2 teruk,then watch a movie...guess what? another Love story...everytime i watch a love story...akem bayangkan yg kita berada ditempat mereka...i'm take some moral value,and learn it.Learn how to appreciate love,appreciate you...how to make our relationship become more stronger,day by day..and yeah,i never be like this before.maybe akem dah makin matang...dan semakin tua.Hahaha...yeah,makin tua..well,if you read this,akem sedang taip post ni dengan hidung yg disumbat dengan tisu...haha,dah jadi habit bila selesema atau nose bleeding.Sayang,Akem cintakan Hanie...i love you,more then i love myself.I just can't hold myself from loving you,from missing you.Wish i had a wing,sayang...so i can fly to Sandakan every day.Watch you sleep,Make you a breakfast at the morning,temankan Hanie pergi kerja,jemput Hanie pulang dari kerja...
Akem minta maaf kalau akem selalu buat Hanie menangis,menguriskan hati Hanie,atau apa2 saja kesalahan akem...akem minta maaf sangat2,sayang.Akem tak bermaksud pun..akem cintakan han..maafkan perbuatan akem yg tak sempurna ni.Akem akan jadi yg terbaik untuk Hanie.Biarlah apa orang mau kata..katalah.Okay,Sayang? Happy One Month Anniversary ! Semoga cinta kita berkekalan sampai ke akhir hayat,sayang....

#I LOVE YOU SO MUCH,HANIE ! <3 <3 :')

1 comment:

  1. aww. so sweet ^^ hope korang happy forever and ever !

    ReplyDelete