Friday, 20 January 2012

bye bye,Kuala Lumpur...hey,Ipoh !!

Yay !! tadi baru je aku habis skype-ing dengan Hanie..kesian dia,bangun tidur then terus kena teman aku teman packing barang2 untuk pergi ke Ipoh esok...well,ini gig yang kedua kalau melibatkan trip2 jauh sampai kena naik bus bagai...dulu ke penang....korang boleh 'Cekidaut' post2 tahun lepas..ada review tentang trip Gig Raya Musixx Event di Penang...memang awesome !! tapi apa yg aku nak pagi ni bukan pasal gig.....gig tu aku akan buat post pasal review dia bila dah balik dari sana..hehe..

Kesian Hanie malam tadi...bila aku packing2 barang,dia dah start muncung.bila ditanya,di katanya sedih...
aku nak pegi jauh dari dia..Sayang,selama ni pun kita dah berjauhan.ye akem paham tu..jangan lah sedih,bukan lama pun akem pergi sana..maybe dalam satu hari saja,sayang.Tadi aku tengok Blog dia,dia ada tulis post pasal aku.Macam biasa lah..aku ni pembaca setia Blog dia.hahaha...terharu weh bila baca post dia,kebanyakkannya pasal aku,haishhh,sayang..why you're so sweet??hehe...kebetulan time tu aku pakai
T-Shirt putih,dia kata hensem !damn,tak pernah lagi lah perempuan cakap puji aku seikhlas macam tu...heeee

Esok pagi,aku ingat nak gerak pegi KL Sentral pakai Baju Melayu warna putih lah.Sebab kemeja lengan panjang aku kotor lah.Well,hanie kata ''esok kan hari sabtu,sayang..nanti orang tengok akem,mereka gelak pula..'' Haha,baju Melayu adalah salah satu pakaian yang paling aku gemari.maybe sudah di didik dari kecil sampai lah aku sekolah menegah,Baju Melayu dah jadi sebati dengan fesyen aku.Biarlah...ketika orang lain
mengagungkan fesyen barat,aku lagi suka pakai pakaian tradisional bangsa aku...lantak lah orang nk kata aku kolot ke apa ke..haha..tapi malas la pulak nk tanggalkan piercing ni.hadoiiiiihhh....tengoklah,kalau rajin..aku sarung je baju melayu tu..haha

Sayang,jaga diri elok-elok ya? akem selalu menyayangi Han..jangan lah risau.Disana nanti akem pandai lah jaga diri.Even kita jauh....i will never forget you,sayang.and ingat janji-janji akem dekat Han dulu..tak ada perempuan pun dalam dunia ni yang boleh ganti Han dan keikhlasan cinta han kat akem,okay...you're the one..and it always be,sayang..jaga wiwie elok-elok ya,sayang? kirim salam dekat mama dan bapak ya?heeee

I LOVE YOU SO MUCH,HANIE !!

thanks for anything,sayang..thanks sebab selalu support dan terima akem seadanya...!! 




No comments:

Post a Comment